zomerse weide

Wil je eens meer weten over een leiderschapsprogramma in de natuur? Misschien heb je verlangens en ideeën over wat je wilt qua werk, privé of wat je wilt bijdragen aan de samenleving. Een leiderschapstrail in de natuur is een erg mooie én bijzonder manier om dat helder te krijgen en daaraan te gaan werken. Op vrijdag 27 augustus 2021 organiseer ik een kennismakingsochtend over Natuurlijk Leiderschap en de leiderschapsprogramma’s van de Foundation for Natural Leadership. Ik deel graag mijn enthousiasme over deze programma’s en ik laat het je ook echt ervaren. Zo maken we onder andere een stiltewandeling in de bossen rondom Austerlitz.

Praktische informatie

Vanaf 9 uur staat koffie en thee voor je klaar en om half 10 starten we met het programma. Halverwege de ochtend maken we een stiltewandeling in het bos. Aansluitend staat de lunch voor ons klaar. Na de lunch (rond 13 uur) eindigen we de bijeenkomst en nemen we afscheid van elkaar. De ochtend wordt gehouden in de bossen bij Austerlitz. We starten en eindigen de ochtend in Het Beauforthuis, Woudenbergseweg 70 in Austerlitz. Om de kosten voor de ochtend te dekken (locatie, koffie/thee en lunch) stellen we een bijdrage voor van € 30,-.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekking? Leuk! Meld je aan door een mail te sturen naar info@naturalleadership.eu

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!