Trailgroep in Abruzzo
Vos in Abruzzo
Trailgroep in Spanje
Kampvuur tijdens trail

Leiderschapsreizen in de natuur

Sta jij op een kruispunt in je leven? Bijvoorbeeld omdat je je baan net hebt opgezegd, of omdat de kinderen het huis uit gaan? Of heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf? Wil je even helemaal afschakelen van alle technologie en terug naar de basis? En denk je dat een reis in de natuur je hierbij kan helpen? Dan is het Leiderschapsprogramma van de Foundation for Natural Leadership iets voor jou! Ik nodig je van harte uit om met mij mee op reis te gaan.

Wat houdt het leiderschapsprogramma in?

Op dagelijkse basis hebben we vaak te weinig tijd en aandacht om te reflecteren op ons persoonlijk leiderschap en onze professionele ontwikkeling. Met dit programma wordt tijd en ruimte gecreëerd om juist dat te doen. Het programma begint met meer bewustwording. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft.

Het leiderschapsprogramma is een krachtige interventie die is gericht op het ontwikkelen van je natuurlijke leiderschapsvaardigheden. Het volledige programma duurt ongeveer 3 maanden. Het hoogtepunt van het programma is een trail van een paar dagen in de natuur.  Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we. Dit betekent ook: geen horloges, telefoons en computers.

De reis vormt een unieke gelegenheid om terug te keren naar de basis. Je leert je af te stemmen op wat de natuur biedt en natuurlijke leiderschapsvaardigheden in jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. De trail is bedoeld voor mensen met lef, die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, zich kwetsbaar op te stellen en hun eigen aannames te onderzoeken.

Waarom meedoen?

Er zijn verschillende redenen waarom je mee kunt doen aan een leiderschapsreis, bijvoorbeeld:

  • behoefte aan tijd voor jezelf
  • (her)oriënteren op wat je wil met werk
  • even afschakelen van mobiel, computer en tv
  • ontdekken hoe jij een grotere maatschappelijke bijdrage kan leveren
  • de verbinding tussen jezelf en de natuur terugvinden
  • energie opdoen

Aanmelden: inschrijvingen zijn nu geopend!

De inschrijvingen voor de komende trails zijn geopend:

  • Van 18-23 februari 2024 gaan we op een speciale wintertrail naar Noorwegen.
  • Van 5-9 juni 2024 gaan we op trail naar Spanje.
  • Van 11-15 september 2024 gaan we op trail naar Abruzzo in Italië.

Neem contact met mij op voor meer informatie, of om je aan te melden.

Of kom naar de eerstvolgende kennismakingsochtend op vrijdag 22 maart 2024 van 9-13 uur in Austerlitz.

Op trail met je team

Het is ook mogelijk om een trail te boeken met je team. De trail wordt dan op maat gemaakt voor jouw team. Je gaat samen wandelen in de natuur, zonder horloge, smartphone, of andere afleidingen. Even weg van het kantoor, in een hele andere omgeving, is het gemakkelijker om bestaande patronen te doorbreken en écht met elkaar in gesprek te gaan. In de ongerepte natuur leer je ieders sterke en zwakke punten kennen en ben je genoodzaakt op elkaar te vertrouwen en elkaar verder te helpen. Een leiderschapsreis is daardoor een effectieve manier om als team dichter bij elkaar te komen.

Tijdens de trail ligt de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling door reflectie, stilte, lange wandelingen en groepssessies. Graag bespreek ik de mogelijkheden, data en locatie met je. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Het beste uit het team halen? Wij helpen jullie daar graag bij!

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Via dit formulier kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. We kijken dan samen waar je behoefte aan hebt. Door contact op te nemen geef je toestemming tot het verwerken van jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring op deze website.