Gesprek op de berg

Individuele coaching

Loop je steeds tegen dezelfde vragen of problemen aan op werk? Of wil je een nieuwe stap zetten in je carrière maar weet je niet precies welke stap, of hoe? Is je work-life balance verstoord? Vind je je werk niet meer zo leuk? Of heb je het gevoel dat je méér uit jezelf kunt halen? Dan kan het inschakelen van een coach je verder helpen.

Mijn visie op werk en coaching

Ik vind dat werken leuk mag zijn. Sterker nog: plezier is een belangrijke voorwaarde in het leveren van goed werk. Als je werk even niet meer zo leuk is, dan is het interessant om te kijken wat je daaraan kan doen. Maar ook als je je werk wél leuk vindt, maar het gevoel hebt dat je er meer uit kunt halen dan je nu doet, is het inschakelen van een coach een goede stap.

Ik geloof dat in elk mens de potentie zit om te groeien. Samen met jou kijk ik waar je jezelf in wil ontwikkelen en hoe we dat kunnen bereiken. Om resultaat te behalen moet je vervolgens zelf aan de slag; in je eigen leven! Dit doe je aan de hand van huiswerkopdrachten. Tijdens een aantal coachingsessies bied ik reflectie en help ik om helderheid te verschaffen en patronen te herkennen en te doorbreken.

Waar kan ik je mee helpen?

Voorbeelden van onderwerpen waar ik je mee kan helpen zijn:

 • zelfvertrouwen
 • assertiviteit
 • verbinding/samenwerking met anderen
 • work-life balance
 • communicatie
 • doelen stellen en plannen
 • loopbaanvraagstukken

Wil je hulp bij een ander onderwerp? Neem dan contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn aanpak

Hoe de coaching precies verloopt, is afhankelijk van je vraag en je wensen. Samen lopen we in elk geval de volgende stappen door:

 1. In een gratis intakegesprek maken we kennis en verkennen we waar je behoefte aan hebt. Dit doen we door het opstellen van de coachvraag.
 2. Ik doe een voorstel voor een coachingstraject. Een traject bestaat uit een aantal gesprekken van 1 tot 1,5 uur.
 3. We spreken om de 2-3 weken af. Coachingsgesprekken kunnen online plaatsvinden, bij mij thuis aan de keukentafel, of al wandelend in de natuur.
 4. Tijdens de gesprekken geef ik je huiswerk waarmee je in je eigen leven aan de slag gaat.
 5. We evalueren kort aan het einde van elk gesprek, zodat we bij kunnen sturen.
 6. We spreken om de 2-3 weken af. Tussendoor blijven we in contact via e-mail, WhatsApp en telefoon.
 7. Aan het einde van het traject evalueren we of de gewenste ontwikkeling behaald is en maken we helder waar je nog behoefte aan hebt, of waar je nog aan moet werken.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Logo NOBCO

Het beste uit jezelf halen? Daar help ik je graag bij!

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Via dit formulier kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. We kijken dan samen waar je behoefte aan hebt. Door contact op te nemen geef je toestemming tot het verwerken van jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring op deze website.