Arjan Bleeker

Hoi, ik ben Arjan!

Ik geloof erin dat leven en (samen)werken leuk mag zijn. Ik geloof zelfs dat plezier hebben, in je werk en met elkaar, een voorwaarde is voor het leveren van goed werk. Ben je op een punt gekomen dat werken niet meer leuk is? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? Of denk je dat je méér uit jezelf of uit jouw team kunt halen? Dan kijk ik graag samen met jou wat we daar aan kunnen doen!

Mijn ervaring

Ik heb 22 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse senior managementrollen. In het bedrijfsleven coachte ik al mensen en teams op het gebied van samenwerken, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en loopbaanvraagstukken. Hierdoor heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen bij dit soort vragen.

Sinds 2017 begeleid ik leiderschapsreizen in de natuur. Dit doe ik vanuit de Foundation for Natural Leadership.

Eind 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart waarbij ik organisaties adviseer en ontwikkel bij samenwerkingsvragen. Ik focus me hierbij op het coachen van teams en individuen om het beste uit zichzelf te halen. Waarden die mij in beweging zetten zijn: verbinding, vrijheid en professionaliteit.

Mijn netwerk

Een groot onderdeel van mijn werk is het helpen van individuen en teams bij samenwerkingsvraagstukken. Samenwerken maakt werk niet alleen gezelliger, het helpt je ook om beter werk te leveren en verder te komen als individu of team. Daarom vind ik ook in mijn eigen werk het samenwerken met anderen erg belangrijk. Ik heb een uitgebreid netwerk van adviseurs, coaches, facilitators en trainers die ik graag betrek mocht dat nodig zijn.

Bedrijven en partners waar ik mee samenwerk:

En verder

Ik ben getrouwd en woon in Driebergen. Daar mag ik graag hardlopen en wandelen in de bossen. Tijdens vakanties zoek ik graag de bergen en natuur op. En een paar jaar geleden ben ik begonnen met pianoles.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Via dit formulier kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. We kijken dan samen waar je behoefte aan hebt. Door contact op te nemen geef je toestemming tot het verwerken van jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring op deze website.